Muffins cu gem de rosii

duminică, 23 februarie 2014 | Răspunde

De Dragobete 😛 am pregatit aceste prajiturele aromate cu un iz aparte si unic, dat de dulceata de rosii si sunt atat de buneee  😆

Timp de pregatire: 50’

Ingrediente

200g faina

1 plic praf de copt

2 oua

200g zahar

100g margarina

240ml gem de rosii (reteta)

1 lingurita extract de vanilie

Decor

Ciocolata neagra/alba

Inimioare de la Dr.oetker

Mod de preparare

Punem intr-un vas faina cernuta, adaugam praful de copt si amestecam.

In bolul mixeru-lui punem margarina (la temperature camerei) si zaharul si mixam pana ce acesta se dizolva, dupa care adaugam ouale pe rand. In aceasta pasta adaugam gem-ul de rosii si omogenizam. Pasta se va taia, dar nu e nici o problema  :-) adaugam faina cu praful de copt si amestecam totul cu o paleta, usor de jos in sus si vom optine un aluat omogen si rozaliu :-D .

Punem hartiile de copt in tava si le umplem pe fiecare cam ¾.

Dam tava la cuptor, la 180*, pentru 20-25’.

Cand sa-u racit complet le ornam cu glazura de ciocolata neagra sau alba, sau cu ambele :-D .

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *