Cartofi aurii

duminică, 14 noiembrie 2010 | Răspunde

 Deliciosi ! simpli ori ca si ca garnitura la diferite fripturi. Cantitatea de cartofi se stabileste functie de cate portii doriti sa pregatiti.

Timp de pregatire: 50’

 

 

Ingrediente

cartofi

unt aromat

ulei de palmier

sare

Mod de preparare

Curatam cartofii si-i punem la fiert, in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba pana intra furculita in ei, apoi ii scoatem pe o farfurie. Pornim friteuza si incingem uleiul de palmier la 190˚, punem cartofii in sita si-I scufundam. Ii prajim exact 20’, dupa care-i scoatem pe hartie absorbanta.

Pentru gust si savoare, ii stopim cu unt aromat, pe care-l topim putin inainte, adaugam putina sare si cartofii sunt gata de servit.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *