
La multi ani
Galuste cu prune, in sirop de menta
Dulceata de trandafiri

Este timpul in care aceste minunate si parfumate flori, trandafirii , ne incanta cu frumusetea si parfumul lor deosebit…
In acest an sunt o norocoasa deoarece, o prietena foarte draga , ma aprovizioneaza saptamanal cu florile de trandafir ce se intrec parca, in a se deschide si a impresiona prin marimea si mireasma lor
Nu are decat o tufa, de “Rosa Damascena” dar e mare
si suficienta pentru cateva borcanele de dulceata delicioasa
si pentru asta ii multumesc
Midii in sos de vin si usturoi

Buna dragii mei, trebue musai sa va povestesc si sa va arat ce am gatit si am mancat noi, azi ;-)
Sotul meu mia facut o surpriza , s-a gandit el, sa ne rasfatam si noi un pic
cu o delicateta culinara
, ne plac la amandoi fructele de mare asa ca in drum spre casa, venind de la serviciu, a intrat la METRO, a cumparat o punga cu midii proaspete si s-a prezentat mandru cu ea acasa
.
M-am bucurat sincer si am trecut la treaba
Branza dulce de vaci
Cozonac sarat cu urda, telemea si leurda

Excelent pentru micul dejun, langa o cana cu lapte, iaurt sau sana.
Este primavera si este perioada in care leurda este numai buna de cules. Despre leurda si beneficiile ei, cred ca stiti cu totii (in caz ca nu stiti, dati o cautare pe google si veti afla )
Am fost si ieri la padure la Bazos , unde este atat de multa leurda… pacat ca multa lume nu o cunoaste si mai ales nu o consuma…
In dorinta de a face altceva cu leurda, (decat pus la congelat si pesto), am creat acest cozonac care chiar este foarte bun si pe care vi-l recomand cu toata increderea.