Taitei cu varza

vineri, 21 octombrie 2011 | Răspunde

Un meniu usor si delicious pentru o cina perfecta !

Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente

500g paste (taitei lati)
1 varza (aprox 1kg)
Sare
Piper
ulei de masline, 2 linguri

Mod de preparare

Punem taiteii la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care ii lasam la scurs. Varza o taiem fideluta.
Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare si cand este incins, adaugam varza. Lasam la calit,cam 20’ amestecand sa nu se arda. Adugam dupa gust sare si piper iar la final incorporam taitei.
Se pote servi cald sau rece deopotriva !

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>