Saratele picante

miercuri, 21 decembrie 2011 | Răspunde
 
 

Minunate langa un pahar de vin sau bere !

Timp de pregatire: 200 minute

Ingrediente

Aluat:

700g faina

350g untura

100g margarina

1 lingura boia iute

1 lingurita sare

350g branza dulce de vaci

200g telemea

1 lingura seminte susan

100g fulgi de porumb

2 oua

Deasupra:

100g cascaval ras

1 lingura seminte susan

Mod de preparare

Punem intr-un vas incapator, faina, untul si margarina la temperature camerei, adaugam sarea si piperul, branza dulce, telemeaua data pe razatoare, semintele de susan, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit in prealabil si cele doua oua. Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele, pe care-l dam la rece pentru 60 minute (cel putin).

Impartim aluatul 3-4 bucati, luam cate o bucata de la rece, o intindem pe planseta, cu ajutorul sucitorului si taiem in forme. Presaram deasupra cascaval sau seminte de susan, le asezam in tavi tapetate si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 20-25 minute.

Se pot servi imediat.

Pofta buna!

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>