Romburi dulci cu dovleac si cocos

duminică, 3 noiembrie 2013 | 2 Răspunsuri

Un dulce aromat, delicios si rapid de facut ;-) .

Timp de pregatire 60’

Ingrediente

300gr făină

200gr iaurt

300 gr zahăr

3 ouă

100 gr fulgi de cocos

80 ml ulei

200 g pasta de dovleac

1 lingura extract de vanilie

1 plic praf de copt

1 lingurita bicarbonat de sodiu

1 lingurita scortisoara pudra

sucul de la ½ lamaie

Mod de preparare

Avem nevoie de doua boluri; in primul bol amestecam toate ingredientele uscate, in al doilea bol amestecam ingredientele umede, inclusiv ouale, iar praful de copt si bicarbonatul le stingem cu sucul stors de la jumatate de lamaie. Punem totul impreuna, omogenizam compozitiile si turnam intr-o tava ne-aderenta, pe care am uns-o in prealabil cu unt.( Daca nu aveti o astfel de tava, folositi hartie de copt).

Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mediu pentru 45’.

Scoatem prajitura din tava si o lasam la racit pe un gratar.

Cand este complet rece, se taie fasii pe diagonala, pentru a optine forme de romb, pudram optional  :-D   cu zahar farin si servim.

Pofta buna !

2 păreri la “Romburi dulci cu dovleac si cocos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>