Pulpe de pui umplute cu legume

vineri, 16 martie 2012 | Răspunde

Gustoase, aspectoase si sanatoase ! Daca v-am convins ? incercati si voi reteta si sigur nu veti regreta.

Timp de pregatire: 75′

Ingrediente

7 bucati pulpe pui dezosate

7 felii cascaval

1 ardei mare kapia

1 fir de praz

2 fire ceapa verde

50g unt

30ml ulei de floarea soarelui

Sare

Piper

Boia dulce de ardei

Scobitori

Mod de preparare

Pulpele spalate si tamponate (de excesul de apa) cu servetele absorbante, le condimentam cu sare, piper si boia. Pe fiecare bucata de carne, asezam cate o felie de cascaval.

Spalam legumele si le taiem rondele. Punem  25g unt si uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam legumele pe care le calim 5-7 minute, cat sa se inmoaie putin, apoi le luam  de pe foc si le lasam 5’ sa se raceasca.

Repartizam legumele pe fiecare bucata de cascaval si facem pachetele pe care le prindem cu scobitori.

Asezam pachetele intr-un vas de yena, repartizam deasupra restul de unt taiat in bucatele, punem capacul pe vas si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30 minute, la foc mediu. Scoatem vasul, indepartam capacul(cu grija sa nu ne ardem) si mai dam la cuptor inca 15’ la foc mare.

Servim alaturi de garnitura preferata, in cazul meu cartofi natur.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>