Portofele cu ciuperci si carne

vineri, 8 aprilie 2011 | Răspunde

Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci si ave-am si foi de placinta in frigider, m-am gandit sa fac cateva portofele.

Ingrediente

foi de placinta

umplutura (de la ciuperci umplute)

1 ou

100g cascaval ras

seminte de susan

Mod de preparare

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin cascaval, cate o lingura de umplutura, deasupra dinnou cascaval si am inpachetat; vezi foto.

 Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt, am batut un ou si cu o pensula am uns portofelele iar deasupra am presarat seminte de susan. Am pus tava in cuptorul dinainte incalzit, 20’ pana s-au rumenit.
Le-am servit calde cu iaurt deasupra. Un deliciu…

 Pofta buna!

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *