Otet aromat cu tarhon si chilli

miercuri, 16 iulie 2014 | Răspunde

 Se foloseste la acrirea ciorbe-lor. Se pastreaza foarte bine timp indelungat ;-) .

Timp de pregatire: 15’

Ingrediente

Tarhon

Otet

Ardei chilli

Mod de preparare

Tarhon-ul proaspat se recolteaza (in cazul meu), sau il cumparati de la piata, se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Eu am folosit acum, pet-ul cu otet, dar la fel de bine se poate folosi si un borcan de sticla, dar neaparat cu capac, sa se poata inchide ermetic.

Asezam/indesam rand pe rand tarhonul cu tot cu tije in recipient. Adaugam un ardei chilli, despicat in doua si turnam otet pana umplem recipientul. Inchidem cu dop/capac, etichetam si dam la camara.

Spor la preparat  !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>