Mamaliguta cu jumari, la cuptor

marți, 24 ianuarie 2012 | Răspunde

Delicioasa  pentru o cina in familie !

Timp de pregatire: 45 minute

Ingrediente

Mamaliga(dintr-o cana de faina)

200g slaninuta de casa

200g branza dulce

100g cascaval ras

Mod de preparare

Slanina taiata in bucatele, o prajim bine pana devine jumari. Luam patru vase de lut,( ca cele din imagini)adaugam in fiecare cate o lingura de jumarele cu putina grasime topita, o lingura de branza si peste, mamaliga. Uniformizam, apoi adaugam branza, dinnou jumarele si acoperim cu cascaval ras.

Asezam vasele intr-o tava si dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15 minute.

Servim direct din vasul de lut, imediat ce se racoreste putin.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>