Fursecuri fragede cu levantica

vineri, 19 octombrie 2012 | Răspunde

Sunt atat de aromate si fragede…delicioase servite langa o cafea .

Timp de preparare: 45’

Ingrediente

 250 gr unt
150 gr zahar pudra
1 lingura levantica
1/2 plic praf de copt
2 oua
400 gr faina
5 gr sare

Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zahar. Se adauga ouale si sarea.

Adaugam faina amestecata cu levantica si praful de copt si omogenizam cu o lingura  pana se incorporeaza. Se introduce mixerul pentru 1 min in aluatul format pentru a se omogeniza bine toate ingredientele.

Se incalzeste cuptorul la 160 gr, tava se tapeteaza cu hartie de copt.

Compozitia formata se pune intr-un pos cu sprit (cornet de panza cu varf din inox) si se formeaza fursecurile dupa cum arata in poza.

Se introduce tava la cuptor si se lasa la copt la foc potrivit cca 15 min.

Cand devin aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa la racit.

Cand sunt complet racite se pun pe platou si se servesc.

Pofta buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>