Fursecuri cu branza

luni, 25 iulie 2011 | Răspunde
 
 
Foarte fragede si delicioase !  :lol:

Ingrediente

500g branza dulce de vaci

400g margarina

250g zahar praf

700g faina

4 galbenusuri

2 plicuri praf de copt

Putina sare

Mod de preparare

 Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi foto), le ungem cu putina grasime si  umplem formele cam ¾, deoarece vor creste la copt. 
Le dam la cuptor pentru 25’. Procedam la fel si cu restul de  aluat. Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Eu am preparat o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra am presarat fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut. 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>