Biscuiti fini cu levantica

joi, 8 decembrie 2011 | 2 Răspunsuri

Atat de delicati si imiresmati…incat nu poti sa te opresti din rontait yumi,yumi. 
Cu aceasta reteta particip la concursul organizat de Andreea- Pasiune pentru bucatarie : si situl Pastai de vanilie .

Timp de pregatire:60′

 

 

 

Ingrediente

100 g unt

100g zahar

2 galbenusuri

200g faina

1 lingurita flori de leventica

1varf cutit de sare

Mod de preparare

Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam untul rece, taiat cubulete, omogenizam pana se incorporeaza, punem faina si praful de sare si la final levantica. Invelim coca intr-o folie si dam la frigider pentru 30 minute.

Intre timp pornim cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt.

Intindem coca, de aprox. 1 cm grosime, pe platoul de lucru putin infainat si decupam biscuitii cu formele preferate.

Dam biscuitii la copt, la foc mediu pentru 20 minute. Mirosul care va inunda toata casa, este unic si deosebit de placut !

Biscutii se pot servi imediat, dar sant la fel de gustosi si a doua zi, asta in cazul in care mai ramane vre-unul ?

Pofta buna!

Ps: poate fi un dar dulce minunat :lol: pentru un mic cadou !

2 păreri la “Biscuiti fini cu levantica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>