Ardei umpluti si aromati, in vas roman

sâmbătă, 23 iulie 2011 | Răspunde
 
 
 
Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…  :lol:

Ingrediente

Ardei gras

Carne de porc

Orez

Ceapa

Boia de ardei

Sare

piper

Cateva crengute de:

tarhon ; busuioc; menta si marar verde

cateva felii subtiri de slaninuta

1 rosie mare

Mod de preparare

Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele. Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim  umplutura. Umplem ardeii si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.  
Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei. Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.
 Servim ardeii calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.

 Pofta buna!

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>