Aperitiv cu sfecla si branza

vineri, 24 mai 2013 | Răspunde

Un aperitiv pe care l-am pregatit de Dragobete. Iubiti-va mult!
Sursa de inspiratie a fost Laura, doar ca eu am optat pentru alta umplutura…sper sa va placa.

Timp de preparare: 30′

Ingrediente

250 gr sfecla fiarta
200 ml lapte
220 gr faina
2 catei usturoi
2 oua
100 gr branza feta
100g cascaval ras
2  lingurite ulei

Mod de preparare

Punem in blender sfecla fiarta curatata si taiata cubulete, usturoiul curatat , ouale, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam inca putin pana obtinem un aluat de clatite putin mai gros.

Coacem clatitele intr-o tigaie teflonata, pe ambele parti.

Intindem putina branza feta pe toata suprafata clatitei, presaram cascaval si rulam clatita cat mai strans. Le umplem imediat, cat inca sant calde, astfel cascavalul se va topi usor, dar fiti fara grija, nu va  curge.

Taiem felii de aprox. 2cm latime si servim ca aperitiv.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>